Beste gemeenten 2019 Premium Corner

Mooi, maar betaalbaar?

26 juni 2019Leestijd: 2 minuten

Lommerrijk wonen in gemeenten met prettige mensen en dicht bij allerhande voorzieningen is één, maar zijn huizen daar ook een beetje betaalbaar? Bureau Louter stelde voor twee typen huishoudens – jonge gezinnen en hoogopgeleide stellen van 45 tot 65 jaar zonder kinderen – vast wat voor hen de beste gemeenten zijn. En of hun budget toereikend is voor de gemiddelde vierkantemeterprijzen aldaar. Tussen droom en daad staan huizenprijzen in de weg

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.