In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: GroenLinks en het gele gevaar

13 februari 2019Leestijd: 2 minuten

China-strategie

Nog voordat het kabinet ermee komt, publiceert GroenLinks een strategie over hoe om te gaan met China. ‘Niet langer naïef,’ kopt GroenLinks. Behalve over mensenrechten schrijven Kamerlid Bram van Ojik en ­leider Jesse Klaver ook over de economie. Ze vinden dat de overheid geen zaken moet doen met Huawei zolang de greep van de Communistische Partij op het Chinese bedrijfsleven zo groot is.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.