Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: ‘D66-ambassadeurs’ en Russisch gas

17 januari 2019

In elkaar slaan

Dat de premier geweld tegen hulpverleners onacceptabel vindt, heeft weinig invloed, gezien de verdubbeling van het aantal incidenten afgelopen jaarwisseling. Deze opmerking van een NOS-journalist tegen premier Mark Rutte (VVD) op diens wekelijkse persconferentie, luidde het omstreden antwoord in. ‘Ik zou ze het liefst allemaal persoonlijk in elkaar slaan, de lui die dat doen. Maar dat gaat niet,’ antwoordde hij. Ruttes taal begint op te vallen. Eerder zei hij ‘pleur op’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.