Premium Lock Milieuclubs willen druk verhogen met blufpoker

05 december 2018Leestijd: 3 minuten
Premier Mark Rutte schudt de hand van Joris Thijssen, directeur van Greenpeace Nederland tijdens de Klimaattop in Rotterdam. Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW) en Marjan van Loon (president-directeur Shell) kijken toe. Foto: ANP

Vier milieu- en natuurorganisaties dreigen het Klimaatakkoord waaraan ze mee onderhandelen, niet te tekenen. Het is een transparante onderhandelingstactiek. Door te dreigen met weglopen, wordt de druk verhoogd in de hoop nog wat extra’s binnen te halen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.