Den Haag Premium Corner

Jordaanse prins dekte pedo-schandaal toe en krijgt 100.000 euro

02 september 2018

VVD-minister Stef Blok gaat een lastige week tegemoet. Zelfs het feestje op maandag – de uitreiking van de mensenrechtentulp – is in een kwaad daglicht komen te staan. Coalitiepartner CDA heeft zware kritiek op de Jordaanse prins Zeid Ra’ad Al Hussein, die er met de bronzen tulp en de beloning van 100.000 euro vandoor gaat, ofschoon hij pedofilie-schandalen in de doofpot stopte.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.