Den Haag Premium Corner

Brutaal en zelfverzekerd: dit zijn de harde jongens van D66

04 september 2018Leestijd: 8 minuten

Rob Jetten (31) is de opvolger van Alexander Pechtold als fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer. Zijn speerpunten zijn naar eigen zeggen ‘een schonere wereld’ en onderwijs. Jetten, die na een ‘lastig’ eerste jaar in de coalitie ‘een sterk D66-geluid in de Kamer wil laten horen’, is een van van de brutale en zelfverzekerde ‘jonge gasjes’ die Eric Vrijsen vorige maand portretteerde en tipte als mogelijke opvolger van Pechtold. Lees dat stuk hieronder terug.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.