Weekboek politiek Premium Corner

Onverschrokken in het debat

09 mei 2018Leestijd: 3 minuten

Fortuyn-prijs

AD-columnist en schrijver Özcan Akyol, Esther Voet, hoofdredacteur van het Nieuw Israëlietisch Weekblad, directeur van debatcentrum De Balie Yoeri Albrecht en Parool-columnist Theodor Holman zijn genomineerd voor de Pim Fortuynprijs 2018. De jaarlijkse prijs, waarvoor de nominaties bekend worden op de sterfdag van Fortuyn (6 mei), is bestemd voor ‘de meest Fortuynistische persoon in Nederland’. De winnaar moet strijden voor het vrije woord en stelling durven nemen in het maatschappelijk debat. ‘Dit viertal is onverschrokken, heeft lef en is autonoom,’ zei jurylid en wethouder in Rotterdam Joost Eerdmans in televisieprogramma WNL op Zondag. De winnaar wordt 15 mei bekendgemaakt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.