weekboek politiek Premium Corner

Eerlijk delen in Den Haag

29 mei 2018Leestijd: 3 minuten

Brede coalitie

In Den Haag trad een brede coalitie aan waarin links en rechts zijn vertegenwoordigd. De grote winnaar van de raadsverkiezingen, Hart voor Den Haag/Groep de Mos van oud-PVV-Kamerlid Richard de Mos, gaat regeren met VVD, D66 en GroenLinks. De acht wethouders zijn eerlijk over de partijen verdeeld. Onder hen GroenLinks-Kamerlid Liesbeth van Tongeren, die energietransitie gaat doen. De Mos wordt zelf wethouder van Sport, Mkb en Horeca.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.