Drugsbeleid Premium Corner

Nederland drugsland: Hoe het gedoogbeleid ontspoorde

04 april 2018

Het gedoogbeleid van softdrugs bestaat ruim veertig jaar. Nederland ontwikkelde zich tot coffeeshop van Europa. Het verdiende zwarte geld fungeerde als motor van een keiharde drugsmaffia. En nu gaat de overheid zelfs eigen staatswiet verbouwen. Hoe Nederland de trekken van een narcostaat kreeg: een reconstructie in 16 hoofdstukken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.