Politiek Premium Corner

Rutte III wordt niet klef

21 november 2017

Te monistisch

De coalitie van VVD en PvdA was volgens Alexander Pechtold te monistisch, ‘iets te klef’. Zelf gaat de D66-leider het anders doen. Niet voor niets bleef hij in de Tweede Kamer. ‘Lach nog maar even. Geniet er nog maar even van. Makkelijk krijgen jullie het niet met ons,’ zei Pechtold tegen de vier ministers en twee staats­secretarissen op de voorste rij van het D66-congres in Leeuwarden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.