Premium Lock Dagelijksheden van Remco Campert: Aantekeningen

28 november 2017Leestijd: 2 minuten
foto:ANP

Het blijft een vreemd fenomeen dat ik me van gisteren minder herinner dan van langer terug. Lijken al mijn dagen zo op elkaar? Nee, elke dag is anders. Het enige dat er vast in staat is dat ik elke middag om vier uur scrabble met mijn vrouw. Ik aarzel het woord ‘mijn’ bij ‘vrouw’ op te schrijven. Het klinkt zo bezitterig. Alsof ze niet van zichzelf zou zijn. Daarom noem ik haar in geschrifte doorgaans ‘degene die ik liefheb’. En daar is geen woord aan gelogen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.