#Rutte III Premium Corner

Extra geld wijkagent: pas op voor ‘misbruik’

11 oktober 2017Leestijd: 2 minuten

Dat het nieuwe kabinet extra geld uittrekt – structureel 267 miljoen euro per jaar – voor vooral wijkagenten en rechercheurs, is een goede zaak. Wijkagenten fungeren in hun buurt als de oren en ogen van de politie en weten vaak aardig wat er onder hun neus gebeurt op het gebied van drugs(overlast) en dreigende ondermijning en radicalisering.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.