Huis Thierry Baudet beklad door anarchistische actiegroep

07 september 2017Leestijd: 1 minuut
Thierry Baudet. Foto:ANP

Het huis van Thierry Baudet, de fractievoorzitter van Forum voor Democratie, is in de nacht van woensdag op donderdag beklad door extreemlinkse activisten. De voordeur van Baudet is besmeurd met roze verf.

Dat meldt NRC Handelsblad. Het vandalisme is opgeeïst door een groep die zichzelf Radicaal Anarchistisch Feministisch Front noemt. Via een bericht op de website Indymedia laat de groep weten dat ze een ‘traktatie’ hebben achtergelaten in de brievenbus van de voorman van FvD. ‘Gun Baudet en zijn trawanten geen rust’, schrijven de anarchisten op het forum.

De politie bevestigt dat er een huis in de straat van Baudet is beklad, maar wil verder geen mededelingen doen. Er is een onderzoek gestart. Baudet heeft nog niet gereageerd.