#TK2017 Premium Corner

Provincies voelen zich genegeerd: deze thema’s spelen

07 maart 2017Leestijd: 16 minuten

Buiten de geijkte thema’s in de verkiezingsdebatten spelen er meer kwesties die burgers beroeren. Ze verschillen per provincie. Een overkoepelend thema is de druk op de dichtslibbende Randstad tegenover vergrijzende periferie.

De bereikbaarheid van de steden, de behoefte aan nieuwe huizen, achterblijvende investeringen in de regio. Het gaat er zelden over in de verkiezingsdebatten of in de verhitte discussies op sociale media. Maar het is wel wat burgers beroert.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.