nederland Premium Corner

Dit zijn de 200 vrouwen die het verschil maken volgens Elsevier

28 september 2016Leestijd: 2 minuten

Altijd maar dat gesomber. Met vrouwen aan de top wordt het nooit wat. Maar… is dat wel zo? Ja, de premier is nog altijd een man. De CEO is ook zelden een vrouw. Maar wie goed kijkt, ziet de vrouwen opstomen. In het bedrijfsleven, bij de overheid, in de zorg, de culturele ­wereld en zelfs de ICT. Elsevier selecteerde tweehonderd van die, veelal onzichtbare, topvrouwen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.