Simon Rozendaal Premium Corner

Het KNMI wil ons de stuipen op het lijf jagen

01 december 2021Leestijd: 4 minuten

In het nieuwste klimaatrapport sluit het KNMI zelfs een zeespiegelstijging van zeventien meter niet uit. ‘Het einde van het Koninkrijk der Nederlanden’, waarschuwde een KNMI-onderzoeker bij de presentatie. De enige manier waarop het KNMI tot zulke extreme voorspellingen kan komen, is via een scenario bedacht door klimatologen die van de paddo’s hebben gesnoept, schrijft Simon Rozendaal.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.