Simon Rozendaal Premium Corner

Boeren uitkopen en nog veel meer ecohysterie

16 september 2021Leestijd: 4 minuten

Sigrid Kaag is er trots op dat ze een ‘klimaatdrammer’ en ‘alarmist’ wordt genoemd. In de kwaliteitskranten geen kwaad woord over de haalbaarheid en betaalbaarheid van de plannen om de planeet af te koelen. We trekken moeiteloos vijftien tot dertig miljard uit om een paar honderd boeren uit te kopen. Dit land is in de ban van ecohysterie, schrijft Simon Rozendaal.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.