Simon Rozendaal Premium Corner

Geef Bill Gates toch die (rare) Nobelvredesprijs

03 maart 2021Leestijd: 4 minuten

Oké, Bill Gates is politiek-correct (hij geeft geld weg om wiskunde minder ‘racistisch’ te maken), maar hij doet meer voor arme landen dan welk ministerie ook en draagt in zijn boek verstandige oplossingen aan voor het klimaatprobleem. Dus geef die man wat hij wil, de Nobelprijs voor de vrede. Hij verdient het meer dan Greta Thunberg, aldus Simon Rozendaal.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.