Simon Rozendaal Premium Corner

In vuur en vlam: van Bush tot Timmermans

22 juli 2020

Waterstof is terug, schrijft Simon Rozendaal. De Europese Commissie presenteerde een waterstofstrategie en Europees Commissaris Frans Timmermans zei tegen een aantal kranten dat ‘iedereen’ het er opeens over heeft. ‘Drie, vier jaar geleden was waterstof alleen politiek interessant in een paar lidstaten. Maar nu ziet iedereen, waar ik ook ga, waterstof als een interessante investering.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.