Simon Rozendaal Premium Corner

Het schiet niet erg op met de stroomopslag

06 november 2019Leestijd: 3 minuten

In theorie kan het – dat waarover de milieubeweging plus de meeste groene en linkse politieke partijen dromen, schrijft Simon Rozendaal. Er valt zo veel zonlicht op aarde en het waait gemiddeld zo vaak, dat we die vermaledijde fossiele brandstoffen niet nodig hebben. We zouden de energietransitie op papier zelfs kunnen volbrengen zonder gebruik te maken van biomassa.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.