Langs de politieke velden met Arendo Joustra en Victor Pak

17 augustus 2023Leestijd: 1 minuut
het logo

In deze aflevering van “Elke Week” duiken we diep in de voorbereidingen van de Tweede Kamer verkiezingen van november. Geerten Waling en Sam Verbeek nodigen twee experts uit op dit gebied: Arendo Joustra, de hoofdredacteur van EW Magazine, en politiek redacteur Victor Pak.

Ze bespreken de strategie van EW Magazine voor deze verkiezingen, van hun redactionele focus tot specifieke thema’s die in de schijnwerpers zullen staan. Wat kunnen we verwachten van de HJ Schoo lezing? En hoe speelt de redactie in op de behoeften en vragen van hun lezers?

Maar dat is niet alles. De ogen van de wereld zijn ook gericht op de Verenigde Staten, waar het eerste GOP debat de start markeert van een nieuwe verkiezingscampagne. En met de schaduw van de voormalige president Donald Trump die mogelijk opduikt – of net zo goed kan wegblijven vanwege juridische problemen – belooft het een fascinerende politieke periode te worden. Stem af en duik met ons in de wereld van politieke journalistiek, strategie en voorspellingen.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."