Interview

Svante Pääbo wint Nobelprijs voor de Geneeskunde

05 oktober 2022Leestijd: 1 minuut

Svante Pääbo heeft de Nobelprijs voor de Geneeskunde 2022 gewonnen. De Zweed krijgt de onderscheiding voor zijn onderzoek naar de menselijke evolutie en naar het genetisch materiaal van neanderthalers. Simon Rozendaal sprak in 2009 met de wetenschapper.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.