Beste studies 2022 Premium Corner

Studiekeuze in 4 stappen

29 september 2022Leestijd: 3 minuten

Eindexamenkandidaten en mbo’ers die willen doorstuderen, kunnen kiezen uit 1.406 voltijds bacheloropleidingen. Na het behalen van hun ‘bachelor’ kunnen zij ook nog doorstromen naar 867 masteropleidingen. Met al die keuzemogelijkheden zien veel studiekiezers al snel de bomen door het bos niet meer. Met Beste studies 2022 helpt EW bij het maken van een weloverwogen keuze.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.