Corona Premium Corner

Toch nog kleine festivals, wel onder strenge voorwaarden

03 augustus 2021

Kleine festivals mogelijk

Met ingang van 14 augustus zijn eendaagse buitenfestivals zonder vaste zitplaatsen met een maximaal bezoekersaantal van 750 weer toegestaan. Dat maakte demissionair premier Mark Rutte (VVD) afgelopen maandag bekend. Wel gelden strenge restricties. Zo moeten de evenementen buiten zijn of onder een tent die aan vier kanten open is. Welkom zijn alleen bezoekers die zijn gevaccineerd of kunnen bewijzen dat ze de afgelopen zes maanden corona hebben gehad. Ook bezoekers die een negatieve coronatestuitslag van maximaal 24 uur oud kunnen tonen, mogen naar binnen. De voorwaardelijke toestemming geldt in principe tot 1 september.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.