Corona Premium Corner

Geen publiek bij Paralympics en meer besmettingen in Australië

17 augustus 2021Leestijd: 3 minuten

Paralympics

Bij de Paralympische Spelen in Tokio zal, net als bij de Olympische Spelen, geen publiek welkom zijn. Dat werd afgelopen week bekendgemaakt. Het aantal besmettingen neemt nog steeds toe in Japan en de vrees is dat toeschouwers het virus wel eens verder zouden kunnen verspreiden in het land. In onder meer Tokio geldt nog steeds de noodtoestand. De Paralympische Spelen zijn van 24 augustus tot 5 september.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.