Corona Premium Corner

India kan weer versoepelen, in Engeland groeit juist de twijfel

08 juni 2021Leestijd: 3 minuten

Iedere Duitser een prik

In Duitsland kan sinds deze week iedereen vanaf twaalf jaar die een vaccinatie wil hiervoor een afspraak maken. De strategie waarbij bepaalde leeftijds- en risicogroepen voorrang krijgen, is daarmee losgelaten. De Duitse overheid hoopt zo het priktempo op te voeren. Artsen vrezen wel voor wachtlijsten, omdat er mogelijk niet genoeg vaccins op voorraad zijn om iedereen op korte termijn te helpen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.