Corona Premium Corner

‘Klassieke’ middelen uit de gratie, sneltests in supermarkt

09 maart 2021

Dancefeest Ziggo Dome

Bij testevenementen van Fieldlab zijn afge­lopen weekeinde in totaal 2.600 muziek­liefhebbers naar de Ziggo Dome in Amsterdam gekomen. Op 6 maart werden de aanwezigen bij een dancefeest opgedeeld in vijf ‘bubbels’ met elk hun eigen regels, bijvoorbeeld ten aanzien van mondkapjes, juichen en alcohol. Een dag later was er in de Ziggo Dome een proefconcert met op het podium onder anderen André Hazes. De aanwezigen moesten vooraf een negatief testresultaat tonen. Tijdens de concerten droegen ze bewegingssensoren, waarmee Fieldlab hun gedrag in kaart brengt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.