Spiritueel Premium Corner

Tina Turner als ambassadeur van het boeddhisme

01 december 2020Leestijd: 3 minuten

Van de musical Tina hebben Nederlanders maar kort kunnen genieten. Vlak na de première in maart moesten de theaters sluiten. De bescheiden heropening later bood geen uitkomst voor de grootse productie, misschien wel het laatste kunstje van Joop van den Ende. De theaterproducent had al zijn overtuigingskracht ingezet om Tina Turner ertoe te bewegen haar medewerking te verlenen aan een theaterbewerking van haar woelige leven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.