Corona Premium Corner

Reuma-medicijn biedt ouderen met COVID-19 perspectief

18 november 2020

Vakblad: overheid moffelt weg

Wetenschappelijke studies die niet passen in de ­coronastrategie van overheidsdiensten of commercieel belanghebbenden, worden structureel tegengehouden of weggemoffeld. Dat schrijft de Britse arts Kamran Abrassi in het vooraanstaande British Medical Journal, waarvan hij hoofdredacteur is. Als voorbeelden noemt hij onder meer de ­poging van de Britse overheid om een publicatie te verhinderen waarin wetenschappers wijzen op de relatie tussen COVID-19 en etnische minderheden, en de obstructie van een artikel waarin een door de overheid ingekochte coronatest kritisch werd beschouwd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.