Spiritueel Premium Corner

De liefde van Hannah Arendt voor de wereld

24 november 2020Leestijd: 3 minuten

Filosofie lijkt geen vak met een grote praktische waarde. Toch wordt er wel eens een poging ondernomen om aannemelijk te maken dat wijsgerige bespiegelingen relevant zijn voor maatschappelijke organisaties. Een draad in het weefsel is zo’n poging. In dit boek, een bewerking van een dissertatie, wil de jurist Ellen Boleij laten zien dat de uitvoering van overheidsbeleid beter verloopt als gebruik wordt gemaakt van de inzichten van Hannah Arendt (1906-1975).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.