Corona Premium Corner

Verwarring over vaccin, ligduur op de IC en weer die aerosolen

23 september 2020Leestijd: 3 minuten

Licht aan, bar dicht

Om de stijging van het aantal besmettingen tegen te gaan, gelden sinds zondag weer strengere maatregelen. In de Randstad moet in de horeca om middernacht het licht aan en moeten zaken om 1 uur helemaal dicht. De maximale grootte van gezelschappen buitenshuis gaat van 100 naar 50 personen. Sinds afgelopen maandag kunnen docenten en zorgmedewerkers zich met voorrang laten testen, maar veel teststraten zijn nog steeds overvol. Tien van de 25 GGD’s hebben laten weten dat ze minder intensief bron- en contactonderzoek gaan doen in verband met ­ontoereikende capaciteit.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.