Corona Premium Corner

Zonder klachten niet naar teststraat

27 augustus 2020Leestijd: 2 minuten

Testen alleen bij klachten

Volgens het ministerie van Volksgezondheid en de GGD’s laten steeds meer mensen zich testen die geen klachten hebben. Daardoor komt de beschikbare test­capaciteit onder druk te staan. Laat je alleen testen bij symptomen van het coronavirus, is dan ook de oproep van het ministerie en de GGD’s. De oproep is onder meer gericht aan sportbonden en werk­gevers.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.