Spiritueel Premium Corner

Tom Hanks: een zendeling in Hollywood

02 juni 2020Leestijd: 3 minuten

Fred Rogers is in Nederland niet zo’n begrip. Maar voor Amerikanen was hij een geliefde vaderfiguur, die de status van een legende kreeg als presentator – van 1969 tot 2001 – van een zeer populair kinderprogramma. In Mister Rogers’ Neighborhood verstrekte de vriendelijke en goedgeluimde dominee van de Presbyteriaanse Kerk met behulp van sprekende poppen levenslessen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.