Spiritueel Premium Corner

Begrip voor beroemdste verrader uit de geschiedenis

16 maart 2020

Afgelopen jaar verscheen de speciale editie Jezus van Elsevier Weekblad, waarin vanzelfsprekend ook enige belangrijke figuren uit het leven van de hoofdpersoon aan bod komen. De visie op deze bijbelse personages is aan intellectuele en religieuze modes onderhevig. Opvallend is dat de in de afgelopen decennia veranderde visies sterk de beeldvorming weerspiegelen van een rockopera die in 1971 op Broadway in première ging en twee jaar later werd verfilmd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.