elektrische neus Premium Corner

Ademanalyse via de neus voorspelt effect therapie

30 september 2019

In 2018 kregen 13.000 mensen de diagnose longkanker. In ongeveer 85 procent van de gevallen gaat dat om niet-kleincellige longkanker, waarbij de kanker zich bevindt in vrij grote cellen. Ongeveer één op de vijf patiënten uit deze groep heeft baat bij een bepaald type immunotherapie, maar tot nu toe bleek het lastig om te voorspellen bij wie die therapie zou aanslaan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.