Gezondheid Premium Corner

Hersenonderzoek al direct in de ambulance

27 februari 2019

De symptomen van een hersenbloeding (een scheurtje in een bloedvat in de hersenen) en die van een herseninfarct (de afsluiting van een bloedvat) zijn weliswaar hetzelfde, maar de behandelingen zijn geheel verschillend. In het laatste geval is een bloedverdunner de aangewezen behandeling, maar bij een hersenbloeding kan dat juist levensgevaarlijk zijn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.