Premium Lock Ga je echt harder schaatsen of fietsen van doping?

02 december 2018Leestijd: 7 minuten

De diefstal van de urinemonsters van schaatssters Yvonne van Gennip en Ria Visser werd door de Nederlandse schaatsbond in de doofpot gestopt, zo berichtten Andere Tijden Sport en de Volkskrant. Dat duidt nog allerminst op gebruik van verboden middelen. En bovendien: wat weten we eigenlijk over de werking van doping? Helpt doping überhaupt? Simon Rozendaal onderzocht vier soort doping, van vertragend tot onzin.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.