in het lab Premium Corner

Koken met een telefoonchip

09 mei 2018Leestijd: 2 minuten

Technologiebedrijf NXP uit Eindhoven is wereldmarktleider in chips voor de zendmasten van mobiele netwerken, maar het bedrijf heeft ontdekt dat er nog veel meer mogelijk is met de telefoonchip. ‘We hebben bedacht dat die chip ook kan worden gebruikt voor een totaal andere toepassing, namelijk de vervanging van de traditionele magnetron door een nieuwe manier van koken,’ vertelt Maurice Geraets (49), directeur van NXP Nederland.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.