natuur Premium Corner

Koude nachten, grote verwachtingen

05 oktober 2017Leestijd: 2 minuten

Het luidruchtige liefdesspel van de edelherten op de Hoge Veluwe schijnt laat op gang te komen dit jaar. Door een droge lente werden de weides maar niet groen, waardoor het zoeken naar voedsel en het zogen van de kalveren de hindes veel energie kostten. Dan duurt het in de nazomer langer eer de dames op conditie zijn en ze de tijd rijp achten om te worden beslagen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.