Podcast Elke Week met Pieter Waterdrinker: Poetin en Prigozjin, een orgie van vraagtekens

30 juni 2023Leestijd: 1 minuut

In deze aflevering van Elke Week gaan Geerten Waling en Sam Verbeek in gesprek met EW-columnist en Rusland-expert Pieter Waterdrinker.

Ontdek de diepten van de Russische politiek in deze meeslepende aflevering van de Elke Week podcast. Gastheer Geerten Waling en Sam Verbeek verwelkomen EW-columnist en Rusland-expert Pieter Waterdrinker voor een diepgaand gesprek over de politieke machtsdynamiek in Rusland. Met meer dan 25 jaar ervaring als correspondent in Rusland, biedt Waterdrinker een zeldzaam inzicht in de recente ontwikkelingen rond sleutelfiguren zoals Poetin, Prigozhin, Loekashenko, Sergei Shoigu en Kadirov.

Ontrafel de complexiteit achter de mislukte opmars van Prigozhin en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor het land. Verkrijg inzicht in de rol van de Wagner Groep, de impact van de opstand, en potentiële toekomstscenario’s. Als u geïnteresseerd bent in de wereldpolitiek, of specifiek in Rusland, dan mag u deze boeiende podcastaflevering zeker niet missen.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."