Snelgroeiend printbedrijf haalt miljoenen op

13 maart 2017Leestijd: 1 minuut

ROTTERDAM (ANP) – Het snelgroeiende printbedrijf Helloprint krijgt een miljoeneninvestering van twee Duitse investeerders. Het in 2013 opgerichte Rotterdamse bedrijf wil het geld gebruiken om zijn internationale expansie in een hogere versnelling te zetten.

Helloprint verzorgt via internet allerlei soorten drukwerk voor mkb-bedrijven, zoals brochures, posters, tassen en visitekaartjes. De onderneming is al actief in acht landen, was vorig jaar goed voor een jaaromzet van 30 miljoen euro en telt circa 150 medewerkers op vestigingen in Rotterdam en Valencia.

Nu wordt een samenwerking aangegaan met het Duitse investeringsfonds van C&A-familie Brenninkmeijer, Bregal Unternehmerkapital, en durfinvesteerder Project A. Zij nemen voor ,,meerdere miljoenen” een minderheidsbelang in Helloprint, dat de ambitie heeft om door te stoten naar een omzet van 100 miljoen euro in 2019.