Premium Lock Jochem Hes: ‘Iets tastbaars geeft me plezier’

05 september 2022Leestijd: 7 minuten
Jochem Hes is mede-oprichter en CEO van Naïf Skincare. Foto: Olivier Middendorp

1. Waar bent u geboren?

‘In hetzelfde ziekenhuis waar drie van mijn vier kinderen zijn geboren: het Bronovo hier in Den Haag. Ik ben opgegroeid in Voorburg, bij Den Haag, met een broertje en een zusje. Daar ging ik naar de basisschool, een supertijd gehad. Mijn vader was altijd hard aan het werk, hij was juridisch adviseur en deed, zei hij, alles wat zich buiten de rechtszaal afspeelt. Mijn moeder werkte als vrijwilliger met geestelijk gehandicapten. Ze was er altijd als we thuiskwamen. Dat was fijn, ze was een anker voor ons en dat is ze tot haar laatste dag geweest. Ze is drie jaar geleden overleden en we missen haar nog elke dag.’

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.