Premium Lock ‘Met een usb-stick kun je patronen invoeren’

07 juni 2022Leestijd: 2 minuten
‘Na het werk kan ik tijdens het naaien mijn gedachten richten op wat ik creëer.’ Foto: Guido Benschop

‘In het eerste coronajaar heb ik het naaien opgepakt, nadat ik het in de jaren daarvoor had laten versloffen. Tijdens het Stoffenspektakel op de ijsbaan in Eindhoven maakte ik kennis met INGEnaaimachines, sindsdien ben ik dol op eigenaar Inge en haar collega’s. In hun stand zag ik dat de techniek enorm is veranderd. Het gaat grotendeels computergestuurd.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw