Consumentenvertrouwen Premium Corner

Somber naar terras en restaurant

04 mei 2022Leestijd: 2 minuten

De werkloosheid is in het laatste decennium niet zo laag geweest als in maart van dit jaar. Tegelijk is het consumentenvertrouwen gedaald naar -39, ruim onder het gemiddelde van -8 van de afgelopen twintig jaar, meldt het CBS. Maar ondanks dat lage vertrouwen in de economie en een mogelijke oorlogsdreiging blijven Nederlanders geld uitgeven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.