Premium Lock Willem-Albert Bol: ‘Ik leerde van mijn vaders fouten’

19 april 2022Leestijd: 7 minuten
Willem-Albert Bol is CEO van Abovo Maxlead. Foto: Olivier Middendorp

1Hoe was uw jeugd?

‘Ik ben geboren in Heerhugowaard en toen ik drie maanden oud was, verhuisden we naar Indonesië. We hebben daar zes jaar gewoond. Mijn vader was een expat. Omdat ik zo jong was, heb ik er niet veel herinneringen aan. Alleen wat geuren, kleuren en smaken. Mijn moeder zegt dat al die jaren toch invloed op je hebben. En volgens neuroloog Sigmund Freud klopt dat, want volgens hem word je tussen nul en je vijfde jaar gevormd. En dat waren precies de jaren dat ik in Indonesië woonde. Het is wel waar, je krijgt er wel wat van mee. Zo ben ik nu nog gek op sambal, en praat ik met mijn handen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw