Premium Lock Zakenpartner Kardashians nu zelf in de schijnwerpers

21 februari 2022Leestijd: 2 minuten
Emma Grede (39) zag een gat in de markt: spijkerbroeken voor vrouwen met maat 46. Foto: Foto: Christopher Willard/Getty Images

Het zakenimperium van de ­Kardashian-familie is miljarden waard. Wie zijn dat?

De Kardashian-familie bestaat uit de zussen Kourtney, Kim en Khloé en broer Rob. De jongste halfzusjes Kendall en Kylie Jenner komen uit de tweede leg van moeder Kris Jenner. De familie vergaarde bekendheid met hun realityshow en heeft een flinke schare online-volgers. De familie heeft zeker zestien bedrijven, waaronder een tequila-merk, een sokkenmerk en een app. Matriarch Kris Jenner bestiert als manager een groot deel van deze ondernemingen en vangt daarvoor 10 procent van alle inkomsten. Zij doet dat natuurlijk niet ­alleen, de Kardashians hebben diverse zakenpartners. Een van hen is de Britse Emma Grede.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.