Premium Lock Taco Anema: ‘Als ik een kans zag, dook ik erin’

14 februari 2022Leestijd: 7 minuten
Taco Anema is mede-oprichter en CEO van QWIC. Foto: Olivier Middendorp

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Woerden en vlak na mijn geboorte verhuisd naar Utrecht. Daar ben ik opgegroeid en heb ik achttien jaar gewoond. Ik kijk tevreden terug op mijn jeugd. We woonden in Utrecht-Oost aan de rand van de stad, aan de overkant was geen bebouwing maar een soort bosje. Het was er groen, er stonden oude bomen, een doodlopende straat, dus we konden altijd buiten spelen. Ik ben de jongste van drie. Als ik terug ben, rijd ik er vaak even langs, om herinneringen op te halen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw