Premium Lock Michiel Meijer: ‘Ik had één grote passie: voetballen’

21 februari 2022Leestijd: 7 minuten
Michiel Meijer is algemeen directeur bij Van Bruggen Adviesgroep. Foto: Olivier Middendorp

1. Wat hebt u meegekregen van uw ouders?

‘Ik heb een vader die in Bedum in Groningen is geboren, en een moeder die in Semarang in Indonesië is geboren. Dus je moet je voorstellen dat je een heel nuchtere man hebt, mijn vader. En een heel emotionele vrouw, mijn moeder. Ik ben een product van die twee. Daarom denk ik ook dat ik een combinatie ben van creativiteit in woord en expressie, en zakelijkheid. Het rekenkundige, zakelijke heb ik van mijn vader.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw