Nancy McKinstry houdt vijfde EW Economie-lezing

31 januari 2022Leestijd: 1 minuut
Nancy McKinstry. Foto: ANP/Olivier Middendorp

Nancy McKinstry, sinds 2003 de bestuursvoorzitter van uitgever Wolters Kluwer, houdt donderdagavond 10 maart de vijfde EW Economie-lezing. McKinstry zal spreken over het thema ‘de toekomst van werk; transformeren in een snel veranderende samenleving’.

McKinstry (63) is Amerikaanse en studeerde aan Columbia University en aan de University of Rhode Island. Ze leidt het beursgenoteerde Wolters Kluwer sinds 1 september 2003. Ze geldt als een van de machtigste zakenvrouwen en is een van de meest succesvolle CEO’s ter wereld.

In de EW Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. De lezing is een initiatief van de redactie van EW en geldt als tegenhanger van de jaarlijkse HJ Schoo-lezing, waarmee EW het politieke seizoen opent.

De EW Economie-lezing werd eerder gehouden door Ben van Beurden (CEO van Shell), Pieter Elbers (president-directeur van KLM), Frans van Houten (CEO van Koninklijke Philips) en Jacco Vonhof (voorzitter van MKB-Nederland). De uitgebreide, geannoteerde en geïllustreerde versies van hun lezingen zijn in boekvorm verschenen bij Uitgeverij EW.

Lezing Nancy McKinstry in De Rode Hoed in Amsterdam

De bijeenkomst wordt gehouden in De Rode Hoed in Amsterdam. De lezing begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. De dan geldende coronamaatregelen worden strikt in acht genomen’.

De EW Economie-lezing van Nancy McKinstry bijwonen? Aanmelden kan via deze link

Kijk hier de EW Economie-lezing van Jacco Vonhof uit 2021 terug: 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."