Premium Lock Lucas Lammers: ‘Mijn eerste werkdag was enorm wennen’

07 december 2021Leestijd: 6 minuten
Lucas Lammers is CEO van verpakkingsbedrijf LC Packaging. Foto: Olivier Middendorp

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Een rustige jeugd. Ik ben geboren in Haarlem, opgegroeid in Heemstede en de vierde generatie binnen dit familiebedrijf. Ik heb een zusje, mijn moeder was thuis, dat was een prettige bijkomstigheid. Ik heb mijn vader zien werken als derde generatie en dat was ook echt werken: hij behoorde tot de naoorlogse generatie die alles weer moest opbouwen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw